Έκπτωση 42%

ΠΑΚΕΤΟ ΓΡΑΜΜΩΣΗΣ LGN

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 85.00
49.40
Κερδίζετε: 35.60 (42%)
PAKETO GRAMMWSIS LGN
Σε Απόθεμα
+

Το  Fat killer liquid είναι ένας αποτελεσματικός λιποδιαλύτης ο οποίος σας βοηθά να μειώσετε τα ποσοστά λίπους στο σώμα σας και να αποκτήσετε ένα πιο καλοσχηματισμένο και τονωμένο σώμα.  Επιπλέον το Fat killer liquid είναι θερμογενετικό, δηλαδή  συμβάλλει στην αύξηση της θερμοκρασίας του σώματος, δημιουργώντας το κατάλληλο περιβάλλον ώστε ο οργανισμός να κάψει θερμίδες . Η θερμογένεση, επιταχύνει τον μεταβολισμό, κινητοποιεί τους μηχανισμούς λιπόλυσης και μεγιστοποιεί τις φυσικές διαδικασίες καύσης λίπους από το σώμα σας.

Περιέχει 20 ενεργά συστατικά τα οποία είναι αποτελεσματικά στον έλεγχο του σωματικού βάρους και στη βελτίωση του μεταβολισμού


Στην περίπτωση που ακολουθείτε μια διατροφή απώλειας βάρους, χαμηλή σε θερμίδες, η Diet Whey μπορεί να ενταχθεί ιδανικά στη διατροφή σας, ώστε να συμπληρώσει τυχόν ελλείψεις που μπορεί να προκύψουν από τη δίαιτα.

Η πρωτεΐνη είναι από τα βασικά θρεπτικά, έχει μια ποικιλία φυσιολογικών λειτουργιών που είναι απαραίτητες ιδιαίτερα όταν γυμναζόμαστε. Η whey πρωτεΐνη είναι υψηλής ποιότητας, καθαρή πρωτεΐνη η οποία απορροφάται γρήγορα και διοχετεύει αμινοξέα στους μύες σας άμεσα, συμβάλλοντας έτσι στην παραγωγή ενέργειας κατά την άσκηση, στην προστασία από τη διάσπαση των μυών(μυϊκός καταβολισμός) και στην αποκατάσταση μετά την προπόνηση. Η Diet Whey έχει ένα πολύ καλό αμινικό προφίλ καθώς δίνει σημαντικές ποσότητες από όλα τα απαραίτητα αμινοξέα, συμπεριλαμβανωμένων των BCAA και της Γλουταμίνης, ενώ ταυτόχρονα περιέχει και φυτικές ίνες.

Τέλος περιέχει κλινικές δόσεις από συζυγές λινελαϊκό οξύ (CLA) και καρνιτίνη που ενεργοποιούν τον μεταβολισμό και ανεβάζουν τα επίπεδα ενέργειας, βοηθώντας ουσιαστικά με τον τρόπο αυτό την προσπάθεια σας για γράμμωση και απώλεια λίπους.


Το BCAA της Look Good Naked περιέχει τα τρία Αμινοξέα Διακλαδισμένης Αλυσίδας(Branched Chain Amino Acids) που είναι η Λευκίνη, Βαλίνη και η Ισολευκίνη σε αναλογία 5:1:1. Είναι και τα τρία βασικά αμινοξέα, δηλαδή δε μπορεί να τα συνθέσει ο οργανισμός μας και πρέπει να λαμβάνονται οπωσδήποτε από την τροφή, ενώ έχουν αναγνωριστεί ως σημαντικοί παράγοντες που εμπλέκονται στην παραγωγή μυϊκών πρωτεϊνών-κλειδιών που μπορούν να προάγουν θετικό πρωτεϊνικό ισοζύγιο και μυϊκή υπερτροφία.

Τα BCAΑ μεταβολίζονται στους μύες και ασκούν ρυθμιστικό ρόλο σε διάφορες οργανικές διεργασίες όπως στην σύνθεση των πρωτεϊνών στους μυς, στη συντήρηση των αποθεμάτων γλυκογόνου, στην έκκριση ινσουλίνης,  στον μεταβολισμό των αμινοξέων στον εγκέφαλο

Από τα 3 αμινοξέα των BCAAs η λευκίνη έχει αποδειχθεί το πιο σημαντικό για τη μεγιστοποίηση της πρωτεϊνικής σύνθεσης στους μύες. Συνεπώς, το BCAA 5:1:1 της look good naked, έχοντας υψηλή περιεκτικότητα σε λευκίνη συνεισφέρει στην αύξηση του πρωτεϊνικού αναβολισμού στους μύες και συνεπώς, ευνοεί τη μυϊκή υπερτροφία.