Έκπτωση 44%

Fat Burner 60 caps

Prozis
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 26.00
14.50
Κερδίζετε: 11.50 (44%)
FatBurner60DAYS
Σε Απόθεμα
+
Ποσοτικές εκπτώσεις:
Ποσότητα 2+
Τιμή 13.00

Ο καλύτερος φίλος όποιου κάνει δίαιτα

Η Prozis Diet αντιπροσωπεύει μια γκάμα από ασφαλείς και αποτελεσματικές λύσεις για να σας βοηθήσει στο ταξίδι απώλειας βάρους σας. Κάθε προϊόν συνδυάζει ισχυρά συστατικά που είναι γνωστά στη βιομηχανία συμπληρωμάτων απώλειας βάρους ως αυτά με τα πιο αποδεδειγμένα αποτελέσματα. Μαζί με τακτική άσκηση και μια ισορροπημένη διατροφή, τα προϊόντα Prozis Diet θα σας φέρουν πιο κοντά στο στόχο σας.

Μην κάνετε τη χάρη στην απώλεια λίπους

Το Prozis Diet Fat Burner διαθέτει υψηλής ισχύος μείγμα με οκτώ ενεργά συστατικά για να απευθύνονται σε διαφορετικές πτυχές της διαδικασίας απώλειας βάρους.

Για ισχυρή θερμογενετική δράση, το Fat Burner συνδυάζει Καφεΐνη, εκχύλισμα Πράσινου Τσαγιού και εκχύλισμα Πράσινου Καφέ. Αυξημένη θερμογένεση ενισχύει την ικανότητα του σώματος να καίει θερμίδες και κατά συνέπεια να καίει περισσότερο λίπος.

Από τη φυσική φαρμακευτική στα εργαστήριά μας, οι Κετόνες Βατόμουρου και το Garcinia cambogia είναι δύο φυτικά συστατικά που χρησιμοποιούνται ευρέως για την προαγωγή της απώλειας βάρους μέσω του ελέγχου της όρεξης και της μετατροπής του λίπους σε ενέργεια. Αυτή η τελευταία δράση ενισχύεται με την προσθήκη L-Καρνιτίνης, ενός από τα πιο δημοφιλή αθλητικά συμπληρώματα για την υποστήριξη της αξιοποίησης του λίπους ως πηγή ενέργειας.

Στην πλήρη φόρμουλα του Fat Burner, προσθέσαμε Bioperine® Μαύρο Πιπέρι, μια πατενταρισμένη μορφή του εκχυλίσματος πιπερίνης. Το Bioperine® ενισχύει τη βιοδιαθεσιμότητα άλλων θρεπτικών συστατικών, πράγμα που σημαίνει ότι βοηθά στην απορρόφηση και στην αξιοποίηση των συμπληρωμάτων που παίρνετε και του φαγητού που τρώτε. Η ίδια δράση αποδίδεται στη Βιταμίνη B6 που επίσης προσθέσαμε, που υποστηρίζει το φυσιολογικό μεταβολισμό της πρωτεΐνης και του γλυκογόνου.

Χαρακτηριστικά Prozis Diet Fat Burner:


Σημείωση: Αν έχετε απορίες αναφορικά με τη χρήση του προϊόντος μας, σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε γιατρό ή διατροφολόγο. Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να ποικίλλουν ανάλογα με το άρωμα.

* Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.