Πακέτο μίξής προιόντων για πριν την προπόνηση!

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 65.00
39.50
Κερδίζετε: 25.50 (39%) Έκπτωση 39%
CREAMIX + FOCUS
Σε Απόθεμα
+

2 ΠΡΟΙΟΝΤΑ

2 ΜΗΝΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑ

 

Ο μεγαλύτερο αριθμός ατόμων που χρησιμοποιεί Preworkout για πριν την προπόνηση καταφεύγει σε παρόμοιες λύσεις με σκευάσματα που περιέχουν αργινίνη citrulline και καφείνη μαζί με αλανίνη, του αρέσει του <<μυρμίγκιασμα>> όπως το λέμε και η δύναμη που του δίνει αυτό το σύνολο.

Τι όμως χάνει με αυτόν τον τρόπο;

Οι μεγάλες ποσότητες αλανίνης >2γρ ανα ημέρα ανεβάζουν την ουρία οπότε το σκεύασμα δεν θεωρείται safe καθώς αναγκάζεσαι να ανεβάζεις δόσεις γιατι το αμινοξύ αυτό συνηθίζεται

Οι μεγάλες δόσεις αργινίνης και citrulline δημιουργούν αγγειοδιαστολή, Ok αυτό το θέλουμε αλλά αναγκαζόμαστε και αυξάνουμε δόσεις γιατί και αυτό συνηθίζεται.

 

Αυτός ο συνδιασμός που σας προτείνουμε είναι ακόμα πιο έξυπνος, δεν συνηθίζεται και είναι και οικονομικός.

Μειώνοντας την δόση του Focus & Power στο μισό κερδίζουμε την μείωση των διεγερτικών, ούτως η άλλως το Focus θα μας προσφέρει αυτοσυγκέντρωση περισσότερη από τα υπόλοιπα συμπληρώματα το λέει και το όνομά του.

Μειώνοντας την δόση του Creamix στο μισο σκουπάκι προσθέτοντας την στο Focus & Power κερδίζουμε επιπλέον δύναμη και πολύ πρήξιμο.... χωρίς κατακράτηση νερού όμως και..... ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΡΑΣΑΡΕΙ ΠΟΤΕ..! Είναι κάτι που δεν συνηθίζεται.

 

Έτσι εαν βάλετε μισό scoop από το κάθε συμπλήρωμα θα έχετε ένα γεμάτο δίμηνο με ένα πολύ ισχυρό Preworkout χωρίς υπερβολικές καφείνες με πολύ πρήξιμο και δύναμη, με επιπλέον αυτοσυγκέντρωση και φυσικά δεν πρόκειται να το συνηθίσετε. 

 

Οικονομικό; Φυσικά σας βγαίνει 20 ευρώ ανα μήνα και όχι 30-50 που κάνει ένα νιτρικό.

Πρακτικό; Δεν ανεβάζετε την δόση δεν χρειάζεται παρά μόνο το Creamix για κάποια ιδιαίτερη προπόνηση που θέλετε επιπλέον πρήξιμο

Αυτοσυγκέντρωση; Full

Πρήξιμο; Λόγω ότι προέρχεται κυρίως από κρεατίνες θα είναι για περισσότερες ώρες και όχι για μόνο στην προπόνηση.

Δύναμη; Μα από μόνα τους τα συμπληρώματα αυτά φημίζονται για την δύναμη που σας προσφέρουν.

Γεύση; Το Creamix δίνει όλη την γεύση και θα είναι σαν ένας ευχάριστος χυμός πριν από την προπόνηση.