Έκπτωση 50%

100% Hi-Mass Gainer Improved Flavour 5 lbs (2268 g)

WIN Nutrition Hi-Mass Gainer

Αφήστε στο παρελθόν τους γενετικούς σας περιορισμούς και αποκτήστε εντυπωσιακή μυική μάζα!

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 34.00
16.90
Κερδίζετε: 17.10 (50%)
WINHIMASSGAINER2KG
Σε Απόθεμα
+
Ποσοτικές εκπτώσεις:
Ποσότητα 2+
Τιμή 18.00

WIN Nutrition Hi-Mass Gainer – Αφήστε πίσω τους γενετικούς περιορισμούς σας και αποκτήστε εντυπωσιακή μάζα!

Πολλοί αθλητές που δουλεύουν σκληρά στο γυμναστήριο για να χτίσουν ένα μυώδες σώμαδιαπιστώνουν με απογοήτευση ότι, όσο και αν προπονούνται και όσο και αν τρώνε, η ζυγαριά δεν δείχνει κάποια αλλαγή.
Τα άτομα με γρήγορο μεταβολισμό συνήθως έχουν πρόβλημα με τη διόγκωση, δεδομένου ότι το σώμα τους τείνει να χρησιμοποιεί τα θρεπτικά συστατικά σχετικά γρήγορα.

Αυτοί οι μεταβολικοί δαίμονες ταχύτητας χρησιμοποιούν το φαγητό τόσο γρήγορα που το σώμα δεν έχει χρόνο να συνθέσει θρεπτικά συστατικά στους νέους ιστούς.

Με άλλα λόγια, αυτοί που παίρνουν βάρος δυσκολότερα χρειάζονται περισσότερες θερμίδες και αφθονία υψηλής ποιότητας θρεπτικών συστατικών για να καλύψουν τις θερμιδικές τους ανάγκες και θα εξακολουθούν να απομένουν πολλά θρεπτικά στοιχεία για να μετατραπούν από το σώμα τους σε μυική μάζα.

Το Να Τρώω Σαν Μανιακός Σίγουρα Θα Με Βοηθήσει Στη Μυική Αύξηση , Σωστά; Λάθος!

Όπως γνωρίζουν πολλά άτομα που κερδίζουν δύσκολα βάρος, το να στοιβάζουν απλά τεράστιες ποσότητες φαγητού στο πιάτο τους δεν θα τους βοηθήσει απαραίτητα. Μα πώς γίνεται; Αν ένας άνδρας προπονείται σκληρά κάθε μέρα και τρώει τόνους φαγητού, ελπίζοντας με τη μάλλον κοινή λογική προσέγγιση ότι αυτό θα τον βοηθήσει να μεγαλώσει σε όγκο, πώς είναι δυνατόν να μη δει σημαντική αύξηση, ή ακόμη και καθόλου;

Είναι απλό, πραγματικά. Σκεφτείτε με αυτό τον τρόπο: φανταστείτε ότι χτίζετε ένα σπίτι και αντί να έχετε στερεά, καλής ποιότητας τούβλα, δεν έχετε παρά ένα σωρό κοφτερούς βράχους, πέτρες, και ένα σωρό ραβδιά. Η έλλειψη των κατάλληλων υλικών για το χτίσιμο του σπιτιού, θα κατέληγε σε μια παραπαίουσα, ασταθή και αντιαισθητική καλύβα.

Μεταφορικά μιλώντας, αυτό συμβαίνει όταν φορτώνεστε με όλα τα είδη τροφίμων σε μια προσπάθεια να πάρετε βάρος. Χωρίς τα σωστά θρεπτικά συστατικά στη διατροφή σας, όπως ακριβώς συμβαίνει και με το χτίσιμο του σπιτιού, το σώμα σας δεν θα έχει τα στερεά στοιχεία που χρειάζεται για το μυικό χτίσιμο. Στην καλύτερη περίπτωση, η υπερκατανάλωση τροφής απλά θα σας κάνει πλαδαρό και παχύ, χωρίς να δημιουργηθεί κανένας πραγματικός μυς – που είναι ακριβώς αυτό που ΔΕΝ θέλετε να συμβεί!

Διατροφή Ειδικά Σχεδιασμένη Για Εκρηκτική Ανάπτυξη

Εάν θέλετε να αποκτήσετε θεαματική μάζα, αλλά αγωνίζεστε ενάντια σε ένα μεταβολισμό που επεξεργάζεται την τροφή πιο γρήγορα από ότι ένα μηχάνημα που μετατρέπει τα κούτσουρα σε πριονίδι, χρειάζεστε τα σωστά θρεπτικά συστατικά, στις σωστές ποσότητες. Και αυτό ακριβώς είναι που θα σας δώσει το Hi-Mass Gainer .

Αρχικά, χρειάζεστε υψηλής ποιότητας, πλήρη πρωτεΐνη. Η πρωτεΐνη είναι για τους μύες ότι τα τούβλα για τα σπίτια. Είναι τα θεμελιώδη δομικά στοιχεία που το σώμα διασπά σε αμινοξέα πεπτιδίων και μετά τα χρησιμοποιεί για να συνθέσει μυικό ιστό. Η φόρμουλα του Hi-Mass Gainer αποτελείται από πολλούς τύπους πρωτεΐνης ανώτερης βιολογικής αξίας, δημιουργώντας ένα υψηλά βιολογικό αμινόγραμμα που περιλαμβάνει και τα οχτώ Απαραίτητα Αμινοξέα, τα τρία Αμινοξέα διακλαδισμένης αλύσου και περισσότερα από 10 γραμμάριαΓλουταμίνης ανά μερίδα. Αυτό το πλούσιο προφίλ αμινοξέων θα μετατρέψει το σώμα σας σε μηχανή μυικού χτισίματος .

Μετά, για να στρώσετε τα τούβλα, θα χρειαστείτε ενέργεια, πάρα πολύ ενέργεια ! Οι υδατάνθρακες είναι η αγαπημένη πηγή ενέργειας του ανθρώπινου σώματος. Το σύστημά μας χρησιμοποιεί υδατάνθρακες ακριβώς όπως ένα αυτοκίνητο χρησιμοποιεί καύσιμα, τους “καίει” για να παράγει ενέργεια.

Ωστόσο, δεν είναι όλοι οι υδατάνθρακες ίδιοι, και χρειάζεστε υψηλής ποιότητας υδατάνθρακεςγια να δώσετε στο σώμα σας μια διαρκή ροή ενέργειας , δίνοντάς σας τη δυνατότητα ναυπομείνετε σκληρές και μακράς διάρκειας προπονήσεις. Το
Hi-Mass Gainer της WIN Nutrition περιλαμβάνει πολλών ειδών υδατάνθρακεςδιαφορετικών γλυκαιμικών δεικτών, που θα διατηρήσουν την ορμητική ροή ενέργειας μέσα στις φλέβες σας για συνεχόμενες ώρες, διατηρώντας τη δύναμη και κρατώντας σας σεαναβολική κατάσταση.

Το Hi-Mass Gainer σχεδιάστηκε για να είναι τόσο θρεπτικά πλούσιο που είναι σχεδόν αδύνατο να μην αυξηθεί ο όγκος σας, ενώ καταναλώνετε αυτό το ανώτερο νέας γενιάς gainer. Εμπλουτισμένο με 56 γραμμάρια πρωτεΐνης και σχεδόν 230 γραμμάρια υδατανθράκων ανά μερίδα, το Hi-Mass Gainer θα σας μετατρέψει στο τέρας που προπονούσασταν να γίνετε.

Σταματήστε να κάνετε πίσω. Αρχίστε να μεγαλώνετε σε όγκο τώρα!

Χαρακτηριστικά WIN Nutrition Hi-Mass Gainer:Σημείωση: Αν έχετε απορίες αναφορικά με τη χρήση του προϊόντος μας, σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε γιατρό ή διατροφολόγο. Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να ποικίλλουν ανάλογα με το άρωμα.

* Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.